10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Sport Vision

ЛЮБОВТА КЪМ СПОРТА МИНАВА ПРЕЗ SPORT VISION
Sport Vision е една от най-големите верига магазини за спортни стоки на Балканите. Предлага на пазара огромен брой международно признати марки за спорт, развлечение и отдих. Sport Vision e и международен партньор на Nike и adidas.
Притежава лиценз за внос и дистрибуция на марките: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, и най-големият международен партньор в света за марките: Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland.
Магазини Sport Vision се разпознават с най-широката гама от спортни обувки, дрехи, спортно оборудване и аксесоари. Клиентите пазаруват с увереност в приятелска и професионална среда. Предлаганите продукти са разнообразни и са предназначени за спортове като бягане, фитнес тренировка, футбол, баскетбол, плуване и много други.
Sport Vision активно инвестира в развитието на спорта, както на местно, така и на регионално ниво. Социалната отговорност и взаимното сътрудничество характеризират връзката на компанията със заобикалящата я социална среда. Ние сме активно ангажирани към живота на общността.

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin