10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Pirin Hill

Целта на Pirin Hill е да предложи качествени чорапи за ежедневие и спорт, произведени в семейната ни фабрика в град Русе. Благодарение на над 20 години опит в производството на чорапи, при нас можете да намерите неповторимо разнообразие от чорапи от Памук, Бамбук, Мерино Вълна, Лен, 98% Памук, Мерсеризиран Памук, както и спортни модели за Колоездене, Бягане, Туризъм, Тенис, Ски.

Дизайните на чорапите Pirin Hill са вдъхновени от богатството на българската природа – красива, разнообразна и носеща положителен заряд. В цветовите комбинации, които използваме, ще разпознаете цветовете на величествените ни планини, бистрите езера и пъстрите цветя, намиращи се в нашата Родина. А флората и фауната са наш постоянен източник на вдъхновение за принтове и орнаменти. Къде, ако не в природата, човек може да открие най-съвършеното и хармонично съчетание на цветове, както и най-приятните за човешкия поглед форми и краски.

За всички нас в Pirin Hill е много важно, освен да предлагаме красиви и удобни чорапи, да можем и да помогнем за опазването на околната среда. Поради тази причина ние гарантираме, че при производството на чорапите Pirin Hill се използват единствено екологични материали от европейски доставчици, покриващи изискванията на сертификата OEKO-TEX и отговарящи на изисквания на REACH (регулатор на Европейския Съюз създаден, за да подобри опазването на здравето на хората и природата от рисковете, свързани с използването на химикали). Всички прежди, използвани за чорапите Pirin Hill, са както меки и удобни, така и щадящи кожата. Употребата на модерни, енергоефективни плетачни машини, както и използването на пара за гладене вместо ток , драстично намаляват консумацията на енергия, като по този начин спомагат за опазването на околната среда.

Pirin Hill се наложи като най-разпознаваемата марка за чорапи в България, като освен в онлайн магазина ни, вече можете да намерите продуктите ни и в над 20 собствени магазина в страната. Извън България продуктите ни се предлагат още в Румъния, Гърция и Нидерландия, както и в магазина ни в Париж, Франция. А в любимия Delta Planet Mall можете да ни откриете на ниво партер, срещу асансьора.

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall