10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Teodor

TEODOR е не просто бранд за мъжка мода, а такъв градил името си през последните 30 години. Историята започва през 1989г., когато е създадена първата ни колекция класически мъжки облекла. През 1993г. отваря врати и първият фирмен магазин на марката.
30 години по-късно и с вече 30 обекта в страната, смело твърдим, че TEODOR e един от най-бързо развиващите се и утвърдени български брандове. Със силно развита онлайн платформа, която прави пазаруването още по-лесно и достъпно за всеки!
През годините марката се превръща в синоним на стил и високо качество и това се вижда във всяка дреха. За нас безупречната визия е главна цел. Обръщаме специално внимание и на най-малкия детайл – от кройката до копчето на ръкава – за постигане на перфектната дреха, която носи увереност и елегантност.
Вдъхновяваме се от българския мъж, защото знаем, че той има силен дух и е готов да покорява нови върхове всеки ден. Разбирайки динамичното му ежедневие, ние предлагаме богата гама от модели, подходящи за всяка ситуация. Тук ще откриете и последните модни трендове - вече съчетани и готови за следващото ви приключение.
Залагаме изцяло на висококачествени платове от естествени материи като вълна, лен и памук.
За да промените света, докато изглеждате перфектно.

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin