10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Brums

Brums е италиански бранд за детска мода, създаден през 1955г. в градчето Карнаго, разположено в непосредствена близост до Милано, Италия. Brums е световно-признат бранд, който повече от 65 години се грижи за облеклото и стила на малчуганите и не спира да радва малки и големи. Децата и тяхната искрена усмивка са най-голямото вдъхновение за Brums!
Вече трето поколение семееен бизнес, Brums поставя именно семейните ценности над всичко, като създава първокласни красиви и удобни дрешки за децата от 0 до 16 години. Това е бранд, който предлага прекрасно съотношение между цена и качество и това го задържа на върха от далечената 1955г. до сега. Към настоящия момент Brums има над 200 моно-брандови магазина и присъствие в над 650 мулти-брандови обекта.
В Brums можете да намерите, както прекрасен тоалет за специалните моменти на своето дете, така и ефектни и удобни дрешки за ежедневните игри и забавления. Перфектният подарък за любим малчуган вече е на ръка разстояние от вас!
За първи път стъпваме в България, като отваряме врати в Делта Планет Мол Варна, тъй като смятаме, че българските деца също заслужават
най-доброто, защото Brums е израз на топлина и внимание към детайла.
Brums е за деца и родители със стил!

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall