10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Dress4Less

Dress4less е верига от магазини за спортни и ежедневни дрехи и обувки.
Повече от 10 години Dress4less успява да зарадва хиляди свои клиенти със страхотни предложения на доказани световноизвестни марки в модния бранш.
Основната цел и мисия на Dress4less е да ви достави неповторимо удоволствие от пазаруването на висококачествени дрехи и обувки на доказали се във времето производители. Гъвкавост, професионализъм, стратегия за динамично развитие, както и отношение към пазара, са основните ценности на компанията от самото й създаване. Бързи реакции спрямо изискванията на пазара и професионални отношения с клиенти и партньори превръщат Dress4less в компания, която гарантира доверие. Освен това Dress4less инвестира с желание и в развитието на спорта и младите атлети.
Dress4less предлага широка гама като от спортни обувки и дрехи, така от ежедневни такива на световно известни марки като Adidas, Puma, Nike, Reebok, Under Armour, Jack&Jones и много други топ марки. Dress4less е място, където всеки може да разгледа и избере най-доброто от световните марки и да ги закупи с несравнимо удобство и на конкурентна цена. Предлаганите от Dress4less стоки са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори на големите марки. В резултат на тези ексклузивни партньорства клиентите на Dress4less могат да се възползват от единствени по рода си цени и отстъпки. Dress4less присъства с магазини в градовете: Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall