10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Зоомагазини "Д-р Стефанов"

Марката Зоомагазини Д-р Стефанов е специализирана в предлагането на храни и аксесоари за домашни любимци. Тя обединява онлайнмагазини и търговски обекти с различен капацитет и локации в гр. София.

Преди повече от 10 години Д-р Стефанов открива първия си собствен ветеринарен кабинет и зоомагазин в гр. София. С натрупания през годините опит, рутина, познания и наблюдения в работата си с клиенти и домашни любимци , и техните нужди се заражда идеята да направи свой онлайн магазин, с уникална за времето си платформа отличима от съществуващите до момента - www.zoomagazin.eu.

Днес веригата разполага с 7 търговски обекта в гр. София, като най- големият е с площ от повече от 400 м2. както и с 3 онлайн магазина.
Фирмата се занимава и с директен внос и дистрибуция на храни и аксесоари за домашни любимци. Става официален вносител на световни фирми в бранша като Essential Foods, Planet Pet, Sanicat, Canina, Red Dingo, Butchers, Gloria и други.
Верига магазини Д-р Стефанов, с тясното сътрудничество и ефективното партньорство с ветринарни клиники „Син кръст“ успя, да дава на своите клиенти атрактивни и преференциални цени за предлаганите от клиниката услуги и успешно да развие програма за лоялни клиенти.
С разнообразието от над 25 000 продукта, конкурентните си цени, постоянни промоции, професионално обслужване и множество организирани събития, марката „Зоомагазини Д-р Стефанов“ стана една от най-разпознаваемите сред собствениците на домашни любимци.

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall