10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Страхотна новина! Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам" Ви очаква!

Страхотна новина! Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам" Ви очаква!
За нас от благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинки "Аз Вярвам и Помагам" е истинско щастие и чест да споделим с Вас новината, че само след две седмици в град Варна ще организираме събитие за представяне на първата специализирана, чисто нова и изцяло оборудвана Детска линейка с прекрасното име "Аз Вярвам и Помагам".

Събитието за представяне на първата за град Варна специализирана Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам" ще се проведе на 17, 18 и 19.02.23г пред "Delta Planet Mall" град Варна (входа от страната на бул. Република).

Детската линейка "Аз Вярвам и Помагам" ще бъде изцяло отворена с възможност всеки да се снима за спомен и за да може да бъде разгледана отвътре висококачествената изработка на световно ниво и модерната апаратура с която ще разполагат специалистите от Спешната помощ в спасяването на бебетата и децата. Една от интересните придобивки на Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам" е монтиран телевизор, който ще подсигури на децата, които не са от най-тежките случаи при възможност и не затрудняване работата на специалистите да им бъдат пускани детски клипове и песни с което тяхната тревожност и напрежение да бъдат намалени.

По време на събитието сме приготвили много изненади и разбира се голям Благотворителен базар в помощ събирането на новата ни цел от 500 000 лв и успеха на #каузаполовинмилион с възможност всеки да си вземе от нашите артикули и продукти с кауза:
- Уникален стикер с кауза "ДАЙ ПЪТ НА ЛИНЕЙКАТА, ДАЙ ПЪТ НА ЖИВОТА";
- Ключодържател с кауза с формата и визията на Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам";
- Магнит с кауза с формата и визията на  Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам";
- Чаша с кауза  с визията на  Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам";
- Календар с кауза 2023 "Аз Вярвам и Помагам";
- Вода с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- Солети с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- Юфка с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- Кускус с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- много други.

Споделяме, че Детската линейка "Аз Вярвам и Помагам" е чисто нова и е закупена със средства, които са събрани с подкрепата на хиляди хора и техните капачки, стотинки и дарения и ще бъде дарена на Център за спешна медицинска помощ  - гр. Варна (тел. 112), който се намира на ул. Брегалница № 3 в помощ на специалистите, които работят там в спасяването на хиляди бебета и деца от 0г до 18г.

Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам" е на стойност от 264 000 лв, които бяха събрани само за 5 месеца благодарение на хилядите хора, които ни подкрепят, а тя ще бъде оборудвана с множество специализирани апаратури, принадлежности и консумативи, а най-голямата ни гордост е изключителен Японски транспортен кувьоз за най-малките бебета на стойност близо 50 000 лв.
 
Припомняме, че благотворителна кампания "Аз Вярвам и Помагам" създадохме като малка квартална идея за събиране на пластмасови капачки в град Варна, които да предаваме за рециклиране, а със събраните средства да закупуваме медицинска апаратура в помощ на недоносените и новородените бебета отделенията по неонатология и детска хирургия.
От началото на кампания "Аз Вярвам и Помагам" през 2015г. досега успяхме да съберем над 241 тона капачки и да дарим 22 медицински апаратури в помощ спасяването живота на хиляди бебета и деца.

За всеки, който желае да ни подкрепи чрез дарение Ви споделяме, че официалната сметка на кампания "Аз Вярвам и Помагам" е:
Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)
IBAN: BG57BPBI79451069521301
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ
Основание: ДАРЕНИЕ

Ще бъдем благодарни на Вас като професионалисти да ни съдействате през медийните канали и възможностите с които разполагате за да споделите информацията с Вашата аудитория и по този начин повече хора да бъдат информирани и да дойдат на събитието.

За повече информация Ви изпращаме линкове в нашата фейсбук страница:

Линк към събитието за представянето на линейката:
https://www.facebook.com/events/932541344579677/?ref=newsfeed

Линк към официалната ни страница:
https://www.facebook.com/azvyarvamipomagam
Продължаваме обединени!

ГАЛЕРИЯ

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2024 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.