10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Silver Court

Пристрастяване към красотата. Пристрастяване към нестандартното и различното. Пристрастяване към подчертания и индивидуален стил. Във Варна вече има място, на което можете да откриете всичко това: магазини SiLVER COURT! Тук всеки ще намери перфектното бижу, с което да зарадва себе си, да изненада близък или да впечатли с подарък, който ще привлече погледите на всички. Неповторимата селекция от световни бижутерийни брандове предлага разнообразие, каквото отдавна липсваше в модните центровете в страната. Магазин SiLVER COURT в Delta Planet разполага с изискана палитра от най-актуалните колекции и доказаните бестселъри на световноизвестните марки Thomas Sabo, Pandora, UNOde50, Bliss, Blush и Ti Sento Milano.
THOMAS SABO е сред водещите световни брандове за бижута от злато и стерлингово сребро, часовници и аксесоари за Нея & Него. Марката предлага богато разнообразие от колекции и впечатляващи линии за всеки вкус.
PANDORA е бижутериен гигант, чийто милиони фенове по света обожават заради емблематичните гривни и талисмани и техните позитивни послания, с които всяка дама има възможността да разказже своята уникална история в лично аранжирана от нея комбинация. Брандът предлага огормно разнообразие и от пръстени, обеци и колиета.
UNOde50 е хитов испански бранд, известен по целия свят с изцяло ръчно създадените си бижута, уникалния си дизайн и подчертаващия индивидуалността характер на всеки от моделите с марката UNOde50. Вдъхновени от хората и тяхната отличаваща се индивидуалност, както мъжките, така и дамските бижута на бранда грабват вниманието на мига.
BLISS на прочутите Damiani International е въплъщение на италианската класика, пречупена през нестандартното и различно виждане за модерната жена. Както дамските, така и мъжките бижута с марката Bliss излъчват дискретен лукс и елегантност.
BLUSH, чиято запазена марка са перлите, е олицетворение на нежност, изчистен стил и фин усет към детайла, подчертан от неповторимата елегантност на всяко от бижуата с марката BLUSH.
TI SENTO MILANO носи характера на неповторимия италиански стил, допълнен от отличителен дизайн с изчистена, но запомняща се визия.
SiLVER COURT е мястото, в което бижутата не са просто аксесоар, а израз на (вашата) неподправена индивидуалност, която води до пристрастяване!

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall