10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Phone Exchange

Phone Exchange е първата офлайн борса за употребявани смартфони с гарантиран произход! Вторият магазин, който отвори във Варна може да откриете в Delta Planet Mall – Варна на ниво 0
Благодарение на Phone Exchange всеки може да продаде смартфона си на най-добра цена, както и да купи телефон със сертификат. Екипът от професионалисти ще предостави възможност на всеки един посетител на Phone Exchange да тества смартфона си напълно безплатно. С калкулатора на Phone Exchange всеки има възможност да пресметне сам цената на своя смартфон лесно и бързо. По този начин ще разберете каква сума ще получите за мобилния си телефон.
Phone Exchange предлага пълен набор от аксесоари за смартфони и таблети. В магазина ще откриете USB кабели, слушалки, зарядни устройства с марката Devia, както и разнообразие от калъфи и протектори.
В магазин Phone Exchange Вие можете да направите своя смартфон уникален. Чрез иновативна технология, представляваща релефен печат върху специално фолио от Devia, може да предпазите гърба на своя смартфон по най-добрия начин, без да му дава допълнителна дебелина. Ще откриете разнообразие от дизайни и модели.
За повече информация може да се свържете на телефон: 0700 42 080

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin