10:00 - 21:00 OPEN CLOSED
bul. "Slivnitsa" 185 SEE ON MAP
about deltaplanet mall

DELTA PLANET MALL - НОВОТО МЯСТО ЗА ШОПИНГ, СРЕЩИ И ЗАБАВЛЕНИЯ

Това е най-големият нов търговски център в България с разгърната застроена площ от над 120 000 кв. м, от които над 40 000 кв. м са търговските площи.

Delta Planet Mall е изцяло подчинен на съвременната концепция за търговия на дребно – прецизно балансиран микс между магазини, развлечения и отдих.

Центърът предоставя на варненци и гостите на града над 4000 кв. м територия за развлечения, в които се помещава най-голямото кино извън София – с 12 киносалона, и единствената 4DX зала във Варна.

С „премиерата” си в Delta Planet Mall не само Cinema City стъпва за първи път във Варна. Нови за морската столица са и световноизвестни марки като Desigual, Asics, Calzedonia, Mango и много други.

Повече от 140 магазина формират шопинг зоната на модерния търговско-развлекателен център. Международните марки Reserved и Mohito отварят с най-новите и най-големите си концепции в България. За първи път Starbucks и Costa отварят врати в търговски център в града. Варненска премиера прави и Domino’s Pizza.

За първи път български търговски център предоставя възможност деца и родители да се радват на съвместни приключения, космически пътешествия и познавателни игри напълно безплатно. 12-метрова панорамна кула, декорирана като магическо дърво, преминава през всички етажи на Delta Planet Mall и предлага на децата вълнуващо пътешествие от последното до партерното ниво. Galaxy център е другата сензационна иновативна зона.

Delta Planet Mall е разположен на четири търговски нива, две от които – партерни, следващи естествената денивелация на терена. Разполага с три подземни нива с 1400 места за паркиране и множество първокласни удобства. Местоположението му е стратегическо – той е първият търговско-развлекателен център на влизане във Варна от автомагистрала “Хемус”. Намира се на кръстовището на бул. "Сливница" и "Република", в район, характеризиращ се с най-голяма концентрация на ново строителство в града.

Проектът Delta Planet Mall е мащабен – както за Варна, така и за България. Инвестицията се оценява на над 120 млн. евро.

Инвеститорите в Delta Planet Mall са сръбската компания Delta Real Estate, част от Delta Holding, и известната в страната ни АП Инвестмънт. Delta Real Estate е един от най-големите инвеститори на Балканите. Тя е сред лидерите в областта на недвижими имоти с дейност в четири страни от региона. Има в портфолиото си реализирани проекти на търговски центрове с общо 300 000 кв. м отдаваема площ и още 550 000 кв. м в процес на изграждане или предстоящи да бъдат пуснати в експлоатация. Сред вече действащите са Delta City в Белград, Подгорица и Баня Лука, а сред предстоящите – молове от веригата Delta Planet в Белград и Ниш.

Вторият инвеститор, АП Инвестмънт, е собственост на двамата български предприемачи Ангел Ангелов и Петър Дудоленски, които имат широк спектър от инвестиции в сферата на недвижимите имоти, здравеопазването, селското стопанство и търговията. Те са едни от малкото български експерти с изключително богат опит в развитието и управлението на молове като първия търговски център от голям мащаб – Mall Sofia и Mall Plovdiv.

Find everything you are looking for

Find out first!Delta Planet Bulletin

General terms
About Delta Planet Mall

© 2024 Delta Planet Mall. All rights reserved. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 21:00 OPEN CLOSED
bul. "Slivnitsa" 185 SEE ON MAP

General terms

About Delta Planet Mall