10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Ciela

Най-голямата и бързо развиваща се книжна верига у нас – Сиела, стартира с първата си книжарница през 2006 година и до сега разполага с 13 уютни книжарници, в които клиентското преживяване е издигнато на едно ново ниво. Обектите са разположени предимно в големите търговски центрове за по-голяма достъпност и повече удобство. Книжарници Сиела са партньор и изключителен доставчик на книги в търговски вериги, бензиностанции и хипермаркети, разположени на територията на цялата страна.

Основното предимство на книжарници Сиела пред останалите книжни вериги е доброто зареждане. Нашите магазини разполагат с най-голямото разнообразие от артикули, както в книжния така и в развлекателния сектор като музика, филми, семейни игри, пълен набор от канцеларски материали, играчки и богат избор на подаръци. Отличителният белег на книжарници Сиела е изобилието от добре подбрани продукти, удобните локации и учтиво и компетентно обслужване.

Освен че разполагаме с всички актуални заглавия на български език, отличителната ни черта е най-богатата и разнообразна гама от чуждоезикова литература, както и поддържането на номенклатура от заглавия с отдавна изчерпани тиражи, които могат да се намерят при нас.

Другото предимство на книжарници Сиела са обширните музикалните кътове. Там меломаните могат да намерят пълния набор от музика внасяна в България. Предлагаме модерните в последно време грамофонни плочи, от които разполагаме, както с всички новоиздадени, така и с винили втора употреба, които привличат ценителите. Книжарници Сиела са най-добре заредените с музика магазини.

Другата основна част в книжарници Сиела е канцеларията и секциите с игри и играчки. При нас има артикули, както от високия така и от по-ниския ценови клас, които са привлекателни за по-широката масова аудитория.
Разполагаме с най-доброто зареждане на пъзели и семейни игри, които са изключително добре приети от нашите клиенти.
Последните 2-3 години книжарници Сиела се утвърдиха като място, в което се продава всичко необходимо за училище - тетрадки, канцеларски принадлежности, раници, включително и учебници. Конкурентното ни предимство пред хипермаркети като Метро и JUMBO е качество на достъпни цени.

Другото, на което книжарници Сиела обръщат особено внимание, е провеждането на културни събития, които събират много хора, срещат ги с любимите им автори, артисти, изпълнители и др. В последните 2 години, освен срещите с автори, сме имали и акустични концерти на група Остава, Мирослава Кацарова, Рут Колева, млади изпълнители от хитовия онлайн сериал "Не така брат" и др. Oрганизираме множество креативни работилнички и четения за малки и големи, които се чакат с интерес. Многобройните събития създават лоялна аудитория към книжарници Сиела и карат хората да следят за програма, която им носи радост и положителни емоции.

Първата книжарница Сиела във Варна се радва на изключителна популярност сред варненската общественост. Съчетанието на голямо културно средище, в каквото се превърна книжарницата във ФКЦ с уютна кафе-сладкарница, създава приятни емоции на посетителите, които могат да прекарат пълноценно част от свободното си време с хубава книга и чаша ароматно кафе. Големият успех на първата книжарница Сиела във Варна и намирането на надежден партньор в лицето на Delta Planet Mall ни провокира да направим още по-голяма и функционална книжарница, спазвайки отново концепцията за имплементирането на кафе-сладкарница в обекта. Различната локация и разположението и в голям търговски център ще улесни и привлече още повече посетители и клиенти.

Цялостната концепция на книжарници Сиела е изключително клиентски ориентирана. Идеята ни е посетителите да намират всичко, от което се нуждаят за себе си и своите близки. Доброто обслужване и създаване на уют и спокойствие при избора привличат все повече клиенти.

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin