10:00 - 22:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Магическо училище за първи път във Варна!

Очакваме ви да научите някои от тайните на най-трудните излюзии с Арсен!

Събота, 18.05 от 11 часа.

 

Арсен ще проведе Магическо училище в Delta Planet Mall също на: 08.06. и 22.06.

Локация: Galaxy Center, ниво 1
Вход свободен!

Веселин Долмов или Арсен е един от най-талантливите млади български магьосници. Любовта му към магичното изкуство се заражда в детска възраст от ТВ спектакъла на Астор, Ирко и Орфи.
Ключови моменти по пътя на Арсен са работата като аниматор на кораб, среща след завръщането му в България с уличен фокусник в София - Асен, познанството и уроците на един от най-известните български манипулатори - Корли от приятели "дуо Джорджия".
Арсен започва курсове по актьорско майсторство и паралелно с това изучава фокуси и манимулации от книги и интернет.
Не след дълго се запознава и с Астор, в чийто ресторант е поканен и добива опит на сцена.
Няколко месеца по-късно Арсен участва в предаването "България търси талант" и става популярен, достигайки четвърт финалите на предаването.
Тогава в журито е Стефан Данаилов, който не скрива, че интуицията му подсказва, че на следващата си изява Веско "ще им скрие шайбите".
Няколко месеца по-късно Арсен заминава за Гърция да представи България на фестивал в Солун със своите колеги и печели първата си награда.
След фестивала в Гърция Арсен става ученик на Астор и натрупва огромен сценичен опит, взимайки участие във фестивали, както в страната, така и в чужбина (Гърция, Сърбия, Словения, Македония, Румъния, Германия и др.). Носи в България редица престижни награди. Снима се в клипове на музиканти, прочули се в чужбина като "Лот Лориен", рапъра Мишо Шамара - "Big Sha, DJ Vendero и много др. В момента Арсен има собствен магичен спектакъл и работи върху нови илюзионни шоута.

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2019 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 22:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall